Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Anouk de Kok en vanuit mijn praktijk in Amsterdam Oud West werk ik als coach voor kinderen, jongeren, ouders en stiefmoeders.

Zelf ben ik moeder van vijf meiden in een groot samengesteld gezin. Als stiefmoeder en moeder van vijf kinderen met allemaal hun eigen karakter en bagage was de keuze om als coach op dit vlak verder te gaan een hele logische. Mijn specialisatie ligt op het gebied van kinderen en echtscheidingen en alle problematiek die daarbij komt kijken. Omdat ik dit zelf van dichtbij heb meegemaakt weet ik maar al te goed wat er allemaal mis en goed kan gaan tijdens zo’n proces.
Mijn werkwijze is open en eerlijk. Ik werk vanuit mijn eigen ervaring en mijn kennis vanuit mijn opleidingen Coaching en Pedagogiek en specialisatie in HSP Coaching. Het gezin staat bij mij centraal en ik zal er alles aan doen om de weg vrij te maken van zorgen en problemen. Zo komt de focus weer op de ontwikkeling van het kind en het welzijn van de ouders of stiefouder te liggen. Een harmonieuze en zo stabiel mogelijke gezinssituatie creëren waarin iedereen zijn plekje heeft en zich gelukkig voelt; dat is mijn doel.

foto-anouk